Reduced price!

Autumnz Double ZipLock Breast Milk Storage Bag (25 bags/Box)-5oz/7oz/12oz-(10 boxes) *BPA FREE*

  • FDA approved materials used, perfect for safe and extended freezer storage
  • Medical grade sterilization to ensure safe feeding - European standard
  • BPA Free
  • Double walled to preserve nutrients effectively

More details

Seller: YouHaveABaby

Active 2 Hours 37 Minutes ago

Postive 79.82% (3839)

You can collect $0.50 loyalty points.


Rating: 3.2/5 (43 votes)

$50.90

-$18.10

$69.00

   Delivery Options
Standard Delivery 2 - 7 days
Payment Methods
Payment Methods

More info

Product Details:

Feeding Instructions:

  • If stored in a freezer: Thaw frozen milk in the refrigerator. Once thawed, carefully pour milk out of the storage bag into a feeding bottle for warming up
  • If stored in a refrigerator: Carefully pour milk out of the storage bag into a feeding bottle for warming up
  • Diacard the storage bag after single use
  • Discard any leftover milk
  • Do not refreeze thawed milk

Warnings:

  • Do not microwave or boil the storage bag and breast milk
  • Do not allow sharp objects to come into contact with the storage bags
  • Keep the storage bags out of children's reach 
  • Always test the temperature of milk before feeding baby
  • For hygiene, only tear the tap immediately before filling and safely discard the tab

How to buy

Reviews

22/10/2018

便宜

价钱很亲和,也很好用,不会有塑料的味道

14/10/2018

Bekas simpanan terbaik

2 lapisan zip membuatkan susu tidak bocor. Plastik tahan lasak dan tidak mudah pecah. Ia juga tidak rosak jika direndamkan dalam air panas

28/07/2018

Autumnz is the One!

You know why? Because the milk stays inside! It has double zip! You used a lot of this storage bag if you have massive milk supply.. Like me I make 40oz per day 6months ago.. Autumnz is just cheap and the one you need!

27/07/2018

Quality Product

Easy to use and have double sealants to ensure hygienic and keep the milk fresh. Affordable price also. Design of the bag make easy storage handling and no worries of milk to spoil.

16/07/2018

budget product

like to use this breast milk storage bag because this breast milk storage bag have double zip to secure the breast milk from leaking and this storage bag more cheaper compare to other brand

09/07/2018

Best milk storage

You can find this brand anywhere in baby store. Most popular brand for milk storage. The shape and quality of this is really superb.

14/06/2018

不会漏

用了好多种存奶袋,还是这个牌子的存奶袋好用….love it

14/06/2018

Sangat mudah untuk menyimpan susu

Sangat mudah dan jimat untuk menyimpan susu ibu dan memberi ruang yang banyak.

14/06/2018

Recommended

Berkualiti dan murah.

13/06/2018

?

Harga yang amat berpatutan. Dengan kapasiti OZ yang lebih banyak dan kuantiti plastik storage yang banyak. Sangat recomended untuk ibu-ibu yang ingin menyimpan stok susu badan.

12/06/2018

第一选择

我的小宝从出生到现在近4个月了都用着这个存奶带,很方便也不会漏,带出门试过不小心压到也还好好的没有漏出来喔。

12/06/2018

Ini yang paling bagus

Saya dah cuba macam2 jenama breast milk storage untuk kedua2 anak saya. Kadang cari yang lebih murah tp kualiti tak sama dgn jenama autumn. Harga berpatutan, tp kadang say beli byk seklaigus untuk lebih nilai. Setakat ni, ini yang paling bagus!

11/06/2018

Mudah, cepat dan murah

Harga yang berpatutan dan mudah digunakan. Memiliki pelbagai saiz utk oz yg berbeza. Plastiknya juga tebal dan tidak mudah bocor.

11/06/2018

Double zip lock

Saya pernah mncuba Autumnz Milk storage Bag utk 12oZ ni mmg lebih sesuai utk sy simpan susu dlm kuantiti yg bnyak.Tekstur plastik bag mmg tebal dan tidak mudah bocor,Ada double zip lock,BPA free dan disteril,lebih selamat digunakan utk sy mnyimpan susu.Saiz beg yg kecil dan panjang mnjimatkan ruang dari bekas biasa yg lebih besar.Di depan plastik bag ada ruang utk nama,tarikh dan waktu,
dakwatnya x mudah luntur seperti jenama lain yg pernah sy cuba.Untuk harga pun masih berbaloi dibeli,cuma 1 je kekurangan bag ni berbanding bekas simpan susu biasa iaitu hanya boleh digunakan sekali.

10/06/2018

Jimat ruang

menjimatkan ruang peti.. dan harga yg berpatutan.. ?

10/06/2018

Saya tak pernah berpaling pada yang lain

Saya telah menggunakan milk storage autumn ini dari anak yang pertama (kini 3 orang anak). Sangat mudah digunakan, tahan lama (tidak mudah pecah atau terkoyak) dan sangat mudah disimpan.

10/06/2018

Cheap & Nice

Autumnz breastmilk storage bag is the most valuable storage bag in market, it can fill in up to 12oz and the price is cheaper than others.

09/06/2018

推荐!???

推荐!很好用,不会容易破裂,价钱也经济,盒子也方便携带小小的一盒

08/06/2018

Cara mudah simpan susu ibu

Salah satu cara yang mudah utk menyimpan susu ibu kerana dpt memberi lebih ruang di dlm peti ais. Jimat ruang dan senang di atur kerana tidak mudah koyak.

08/06/2018

plastic 比较厚

这个breastMilk storage Bag比较厚不会那么容易的破掉而且封口的zip 是double 的比较好点zip起来比较稳不会说好像容易漏出来的。

06/06/2018

No leaking

Had been using this for 3 years to store my breast milk. Had not encounter any leaking or contamination of odor in the freezer. Price is affordable and the bag is very thick. Safe to use.

06/06/2018

value for money

The price is affordable & the material plastic is quite thick. This suitable to store my baby’s breast milk & no leakage.

06/06/2018

Recommended storage bag

It’s price is reasonable and it is very good to use. Its double zip lock function makes sure the breast milk never leak out during storage.

06/06/2018

easy storage

really love it and soo easy, the zipped lock and very convient to me, easy while travelling and fit inside cooler bag!

05/06/2018

autumnz!

我4个孩子都是选用这款存奶带,不会容易破裂,也很方便带出门,价钱也很大众化,推荐

05/06/2018

Good

The bag is thick and double zipped, it wont lack easily

05/06/2018

Worth for value

If you have a lot of breastmilk to store you can try this milk storage bag because the price is affordable and they always have sales and promotions online when you buy in bulk. However just be prepared that sometimes the offered items has lower quality compare to the one I bought from baby shop. The perforated top sometimes a bit hard to tear off, double zip lock sometimes a bit hard to clip as well and the plastic material is a bit thin. When I stack the milk bags in the freezer, the bags stick to each other together. This is a bit frustrating for me especially when I need to rearrange the milk bags in order to clear up some space. Nonetheless, these milk bags is still value for money especially when you need to buy a lot to store your breastmilk.

05/06/2018

good products

sangat berguna untuk breastfeed mom sebab boleh simpan susu banyak2 tanpa perlu risau pasal ruang dalam peti ais.. highly recommended dan berbaloi2 beli.. ???

04/06/2018

plastik storage EBM terbaik

jenama autumnz agak terkenal dalam kalangan ibu-ibu yang menyusukan bayi dan plastik penyimpanan autumnz sangat bagus dengan 2 seal keselamatan untuk elakkan susu tumpah. plastik yang tebal sesuai untuk penyimpanan jangka masa panjang

04/06/2018

recommended product

i recommeded this product because it is easy to use and with an affordable price..moreover it never leakes eventhough i save it in fridge for months..the breastmilk also didnt turn bad..

30/06/2017

Highly recommended!

So far they get a perfect score! I give five stars to these bags! Great deal and more quantity too! Highly recommended!

Write your review !

Write a review

Autumnz Double ZipLock Breast Milk Storage Bag (25 bags/Box)-5oz/7oz/12oz-(10 boxes) *BPA FREE*

Autumnz Double ZipLock Breast Milk Storage Bag (25 bags/Box)-5oz/7oz/12oz-(10 boxes) *BPA FREE*

  • FDA approved materials used, perfect for safe and extended freezer storage
  • Medical grade sterilization to ensure safe feeding - European standard
  • BPA Free
  • Double walled to preserve nutrients effectively

Write a review

More Products in this category:

More Brands in this category: